SVETELNÉ ESENCIE - STOP ENTITÁM!

50 ml
Limitovaná edícia ručne vyrábaných aura sprejov s vysokovibračnými účinkami. Používa sa na odstránenie negatívnych entít a energetických upírov a vyčistenie aury či priestoru od vplyvu negatívnych ľudí. Zo spreju okolo seba alebo predmetu nasprejujete jemnú hmlu a necháte pôsobiť. Spojenie účinkov vratiča, ľubovníka a zlata očisťuje a posilňuje auru a odpája nás od negativity.

Vratič obyčajný nielen že odháňa hmyz, ale odpudzuje tiež zlomyseľných ľudí, energetických upírov a entity. Tak ako pomáha liečiť kožu, zaceľuje aj poškodenia v našom aurickom poli, aby tadiaľ nevnikala škodlivá energia.

Ľubovník bodkovaný je čarovná bylina zaháňajúca strach, úzkosť, depresie a iné negatívne stavy mysle, ktoré nás robia zraniteľnejšími voči energetickým útokom zvonku, takže tým, že zlepšuje náladu, zvyšuje aj našu odolnosť a výdrž. Dodáva nám odvahu.

Koloidné zlato harmonizuje všetky naše energetické systémy na úrovni tela, mysle i vedomia. Nalaďuje nás na vysoké frekvencie, ktoré pomáhajú zlepšovať mentálny aj emočný stav. Zároveň zlepšuje sústredenosť a rozjasňuje myslenie. Pôsobí ako ochranný štít proti energetickým útokom od zloprajných ľudí, ktorí majú úmysel škodiť.
Cena aura spreju aj s poštovným (v rámci SR) je 25€ za kus. V prípade záujmu objednáte cez komentár, správu alebo email - elektronicka.kaplnka@gmail.com
Do správy napíšte meno, adresu a či platba prevodom alebo na dobierku.




Komentáre

Obľúbené príspevky