SVETELNÉ ESENCIE - OCHRANA A OČISTA

Limitovaná edícia ručne vyrábaných aura sprejov s ochrannými a očistnými účinkami. Používa sa na navodenie bezpečnejšej a pokojnejšej atmosféry v sebe a vo svojom okolí. 

Zo spreju okolo seba alebo okolo predmetu nasprejujete jemnú hmlu a necháte pôsobiť. Spojenie účinkov levandule a koloidného striebra silne prečisťuje a zároveň ochraňuje. Môže sa používať na harmonizáciu priestorov, ochranu vlastnej aury ale aj na energetické čistenie šperkov, kameňov, kariet či kyvadla. 

Levanduľa má silné upokojujúce účinky, zmierňuje stres, nervozitu a podráždenosť, tlmí bolesti hlavy a začínajúcu migrénu, odporúča sa pri nespavosti, hystérii a stavoch úzkosti, ako aj pri všetkých ostatných problémoch nervového pôvodu. Koloidné striebro ako predstaviteľ skondenzovaného mesačného svitu má výrazné čistiace a ochranné účinky a taktiež podporuje zrýchlenú regeneráciu. Okrem toho má protizápalové, antimikrobiálne aj dezinfekčné účinky. 

Cena aura spreju aj s poštovným (v rámci SR) je 27 e. V prípade záujmu objednáte cez email - elektronicka.kaplnka@gmail.com Do správy napíšte meno, adresu a či platba prevodom alebo na dobierku a  či si želáte odoslať slovenskou poštou alebo packetou.

Komentáre

Obľúbené príspevky