VEĽKÝ TIEŇOVÝ VÝKLAD

V tomto osobnom videovýklade sa pozrieme na tvoje tiene. Prvá časť výkladu bude zameraná na tvoju duchovnú cestu, odkiaľ kam momentálne kráčaš, v druhej časti si rozoberieme 7 aspektov, ktoré tvoje tiene ovplyvňujú (terajšia energia, myšlienky, potlačovanie, túžby, záťaž, presvedčenie, blokáda z minulosti) a v tretej časti sa pozrieme sa niekoľko posolstiev z kariet. 

Tento výklad je určený len pre tých, ktorí chcú aktívne na sebe pracovať, odstraňovať mentálne a emocionálne blokády a liečiť svoje zranenia. Cena výkladu je 50 e. 

V prípade záujmu sa môžeš objednať cez email, kde uvedieš meno, priezvisko, dátum narodenia a fakturačnú adresu. Kapacita na objednávanie je limitovaná. 

emailový kontakt: elektronicka.kaplnka@gmail.com

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoľuje dotknutá osoba spoločnosti Eldamar s.r.o., so sídlom Hlavná 58, 900 31, Stupava, IČO: 54367409 , zapísanej vo verejnom registri vedenom na Okresnom súde v Bratislave I., oddiel Sro, vložka 158622/B (Ďalej len "Správca"), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefónne číslo, dátum narodenia, miesto narodenia.

Meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefónne číslo, dátum narodenia, miesto narodenia je nutné spracovať za účelom
 fakturácie, dodania tovaru či vyhotovenia služby. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu vybavenia objednávky.

Komentáre

Obľúbené príspevky