KONJUNKCIA JUPITERU S URÁNOM V BÝKOVI 20.4. 2024

Jupiter sa s Uránom stretáva raz za 14 rokov a v Býkovi sa stretli za posledných 1000 rokov len 5 krát, naposledy v roku 1941 a najbližšie sa v Býkovi stretnú v roku 2107, takže sa jedná o mimoriadne zaujímavú kozmickú udalosť.
Jupiter je galaktický aktivátor, ktorý energeticky vládne duchovnu, expanzii, rastu, liečeniu, šťastiu, hojnosti a zázrakom. Je reprezentantom mužskej jangovej energie.
Urán je veľký prebúdzač a energeticky vládne pravde, slobode, autentickosti, zmene, prelomom, revolúcií a božskému vhľadu. Prináša nečakané udalosti a zvraty a tiež nesie mužskú energiu.
Keď sa tieto dve mužské energie spoja v Býkovi aktivuje sa Cesta hrdinu, ktorý si prechádza jednotlivými zasväteniami vo fyzickej realite.
Toto spojenie prináša: veľké dramatické zmeny, kvantové skoky, náhle nečakané posuny a príležitosti, silné skúsenosti prebudenia, náhle vyriešenia starých záležitostí, finančné a vedecké posuny, prehĺbenie vzťahov, nové technologické a medicínske objavy, kreatívne nápady a cesty do neznáma.




Komentáre

Obľúbené príspevky