KÓDY NOVEJ ZEME

(Sú pre každého a nie každý ich využije.)

Za posledný týždeň sme boli zaplavovaní dúhovým svetlom, ktoré nám má pomáhať čistiť emócie starej Zeme a odpája nás od matrixu, aby sme mohli prijímať svetelné kódy Novej Zeme.

Toto spúšťa obdobie doliečovania starých rán, nalaďovanie sa na väčšiu hojnosť a mier. Nie je to však jednoduchý proces. Čím sa človek viac drží toho starého a nie je ochotný prijať zmenu, tým viac je to nepríjemné a bolestivé.

Napriek tomu, že nám pomáhajú zástupy anjelov, vzostúpených majstrov a iných svetelných bytostí, nemôžu urobiť potrebné zmeny za nás. Napr. jesť zdravšie, spať dlhšie, pracovať inde, pravidelne sa prechádzať v prírode, odísť z toxických vzťahov a podobne - tieto osobné úpravy a zmeny musí vykonať každý sám.

Čím viac je človek v súlade so svojim božským osudom a s vibráciami Novej Zeme, tým ľahšie a príjemnejšie sa mu po jeho životnej ceste ide. Miestami akoby sa vznášal na krídlach anjelov, ktorí ho zaplavujú synchronicitami, znameniami a uisteniami, že ide správnym smerom a že všetko dobre dopadne. Neznamená to, že sa nestretne s prekážkami a výzvami, ale znamená to, že ich zvládne hravo a vždy sa vďaka ním niečo naučí a posilní.

Naopak čím viac je človek odklonený od svojho božského osudu a naladený na vibrácie starej Zeme, tým ťažšie a bolestivejšie sa mu pôjde. Bude sa mu zdať akoby na neho pôsobila silnejšia gravitácia, kedy urobiť každý jeden krok zlým smerom je veľmi ťažké a únavné, akoby ho drtila neviditeľná sila, proti ktorej musí bojovať. Takýto človek necíti podporu a lásku ale krivdu, strach a nedôveru. Neverí vo vlastné schopnosti ani vo vyššie sily.

Každý má slobodnú voľbu kam sa vydá a na akú frekvenciu sa naladí. Udržiavané sú zatiaľ obe vibračné úrovne Zeme - stará aj nová. A dokonca aj dvaja ľudia v jednej domácnosti môžu ísť každý inou cestou a zažívať iné frekvencie. Rozhodovať sa tiež musíme sami za seba. Ak sa náš blízky rozhodne ísť iným smerom, našou úlohou nie je ho odhovárať, prehovárať, niečo mu nanucovať alebo ho zachraňovať, ale rešpektovať jeho rozhodnutie a nechať ho, nech si svoju cestu užije po svojom. 



Komentáre

Obľúbené príspevky