Spomienky na Lemúriu

Existuje svet, ktorý stále žije v spomienkach mnohých ľudí a tepe v kolektívnom srdci. Pravdepodobne ste už počuli jeho volanie alebo ste zacítili vyplavovanie dávnej múdrosti.

Lemúria alebo Mu, je pradávny raj, ktorý existoval pred tisíckami rokov a bol domovom vysoko vyvinutých bytostí. Verí sa, že sa tento svet rozprestieral v Tichoím oceáne a je zaujímavé ako dodnes tamojšie ostrovné kultúry udržiavajú niektoré lemuríjske tradície.

Lemúria žila v absolútnej harmónií so všetkým životom na Zemi, prosperovala vďaka hlbokému pulzu, ktorý spájal každú bunku a živý organizmus. Všetok život komunikoval cez vedomý jazyk lásky a tvorenia a tým pádom sa tam udržiavala veľmi vysoká frekvencia. Niekto by povedal, že to tam bolo ako v anjelskej rajskej záhrade.

Teraz, stratená nášmu povrchovému svetu, Lemúria bola potopená a z veľkej časti zničená počas celosvetovej potopy a záplavy. Počas tejto katastrofy, mnoho Lemúranov odletelo zo Zem preč alebo sa premenili na vodné bytosti a žili vo vode. Iní sa premenili na bytosti s krídlami a lietali vo vzduchu. Ostatní utiekli do pripravených podzemných úkrytov, pretože o blížiacej sa potope dopredu vedeli. Vnútorná Zem, Agartha a Telos sú ich domovom dodnes. Mnohí ľudia tam teda stále majú svoju dávnu lemuríjsku rodinu.



Komentáre

Obľúbené príspevky