Spomienky na Atlantídu

Poseidonov Chrám bol postavený na jednom zo siedmych vrchov, ktoré reprezentovali sedem pilierov múdrosti a duchovných zákonov Atlantídy. Tie nám pripomínajú, že neexistuje žiadna oddelenosť od Boha a ukazujú nám ako zmajstrovať svoj osud. A taktiež poukazujú na to, že na každú záležitosť existuje aj nejaké duchovné riešenie a praktiky.


Keď bol Zlatý vek Atlantídy pripravený, Intergalaktická rada najprv vybudovala Poseidonov Chrám na posvätnom vrchu. Majestátny veľký krištáľ bol zasadený uprostred tohto chrámu, a prístup k nemu mali len najvyšší veľkňazi a veľkňažky. Ako na tento krištáľ svietilo slnko, jeho jas a dúhové svetlo bolo vidieť do ďaleka a dodávalo ostatným ľudom inšpiráciu a nádej.

Obrovský kryštál z kremeňa bol plný čírej energie a uložený bol v Poseidonovom chráme, kde vytváral medzi-galaktický portál. Taktiež to bol ústredný generátor energie, ktorý produkoval čistú a bezpečnú energiu. Zároveň sa využíval ako hlavný počítač, ktorý
v Atlantíde zabezpečoval vysoko-frekvenčný internet. Veľký kryštál sa vraj momentálne nachádza na dne oceánu v Bermudskom trojuholníku.

Pri východnej bráne Poseidonovho chrámu sa nachádzala socha sfingy. Táto bytosť predstavovala čistotu a obsahovala ákašické záznamy pre celý náš vesmír, ku ktorým mali prístup iba veľkňazi a veľkňažky. Súčasná sfinga v Egypte je jej pozemský ekvivalent, ktorý uchováva záznamy pre našu Zem. Okrem toho pomáha dobýjať svojou silou naše energetické pole.



Komentáre

Obľúbené príspevky