HVIEZDNA RODINA - 1. ČASŤ

Predtým, ako sme sa stali jednotlivými dušami, tvorili sme s ostatnými duševné zhluky. V určitom okamihu sa duše oddelili, aby sme sa začali prežívať na individuálnej úrovni. Preto tí, ktorí sú súčasťou nášho zhluku, patria tiež do rovnakej hviezdnej rodiny. Z duševnej perspektívy sú členovia našej hviezdnej rodiny utkaní z tej istej látky ako vy. Akonáhle sa s nimi stretneme, okamžite sa s nimi cítime hlboko prepojení. Čas, ktorý spolu trávime, uteká veľmi rýchlo, a zároveň nám pripadá, ako by to trvalo večnosť. Cítime sa s nimi naozaj sami sebou.

Keď stretneme člena z našej hviezdnej rodiny, máme dojem, že sa pozeráme do zrkadla a v určitom ohľade to tak aj je - pri pohľade do očí cítime rovnakú frekvenciu a vzájomnú blízkosť. Stretnutie s členom hviezdnej rodiny nás vnútorne prebudí, a preto už nemôžeme zotrvávať v nevedomosti. 

Členovia našej hviezdnej rodiny majú podobnú kolektívnu misiu ako my. Môžeme mať napríklad za úlohu priniesť na Zem určitú frekvenciu alebo vlastnosť. Neznamená to však, že v tej misií máme všetci rovnakú rolu, aj keď môže byť veľmi podobná. Spolupráca hviezdnej rodiny na misií môže prebiehať aj celkom nevedome. Preto navzájom spolu nesúťažíme. Keď jeden z členov hviezdnej rodiny duchovne rastie, rastú s ním postupne aj ostatní. 

Niektorí členovia našej duševnej rodiny sú zároveň aj členmi našej hviezdnej rodiny. Členovia jednej hviezdnej rodiny sa inkarnujú v podobnú dobu, aby na Zemi inkarnovali podobné energie. No nemusia sa inkarnovať na jedno miesto. Väčšinou sú rovnomerne rozosiati po celej planéte a aj keď si želajú byť k sebe bližšie, častokrát plnenie ich misie vyžaduje, aby pracovali na rôznych od seba vzdialených miestach. Každý člen hviezdnej rodiny sa nachádza na významnom mieste kryštalickej mriežky a zasieva tam svoje špecifické energetické kódy. Vďaka moderným technológiám sa členovia hviezdnej rodiny môžu kontaktovať a spájať aj na diaľku. A aj keď by radi spolu trávili viac času osobne, väčšinou si plnenie misie vyžaduje, aby každý pôsobil inde. Hviezdne duše si to uvedomujú a uspokoja sa aspoň  s energetickým a virtuálnym kontaktom vediac, že takto je to momentálne nevyhnutné. 

Prítomnosť hviezdnej rodiny nás upokojuje a pomáha nám spomenúť si na to, kým skutočne sme. Najlepší spôsob ako povolať svoju hviezdnu rodinu je bezvýhradne prijať svoju dušu a odvážne svetu ukázať, kým sme. Keď to urobíme, tak tí, ktorí boli utkaní z rovnakej kozmickej látky ako my, to cítia a už z diaľky vidia, ako žiarime a to ich k nám pritiahne. 

Z knihy Dopisy hvězdným duším od Rebeccy Campbell

Komentáre

Obľúbené príspevky