DUŠEVNÉ DARY A TALENTY A AKO ICH ROZPOZNAŤ

Na svojej ceste duša získava skúsenosti a s týmito skúsenosťami prichádzajú duševné dary a talenty. Duševné dary sú dôležité schopnosti alebo oblasti, s ktorými sa naša duša zaviazala pracovať. Čím viac sa venujeme rozvíjaniu nejakej schopnosti alebo tvorivej činnosti, tým lepší v nich sme. 

Je potrebné si rozpomenúť na svoje duševné dary a výcvik v daných oblastiach, aby sme ich mohli naďalej rozvíjať a plniť misie a úlohy, kvôli ktorým sme sem v tejto dobe prišli. Každá duša má dary - vlastnosti, ktoré svojou prítomnosťou ponúka svetu. Objaviť tieto dary a talenty a potom ich zdieľať so svetom je jedným z najúžasnejších pocitov, aké môžeme zažiť. 

Ak objavíme v sebe dar duše, ktorý nás nabíja energiou, je to niečo, čo nám umožňuje, aby sa duša naplno vtelila do nášho tela - preto sa mu potrebujeme plne odovzdať. Vtedy pocítime túžbu sa o telo starať ako o drahocenný klenot, pretože vďaka nemu môžeme vykonávať svoju misiu čo najlepšie a najefektívnejšie. 

Ako rozpoznať dary duše:
1. Veci v danej oblasti nám prirodzene idú.
2. Veci v danej oblasti nás rozžiaria a napĺňajú energiou.
3. Veci v danej oblasti v nás vyvolávajú pocit, že sa čas spomalil či dokonca zastavil. Chceme sa im venovať takmer každú voľnú minútu, neriešime, či nás pri tom niekto sleduje, a je nám jedno, či za to budeme alebo nebudeme ocenení.
4. Niekedy, ale nie vždy, sú to veci neočakávané alebo také, ktoré po nás vyžadujú, aby sme odbočili zo svojej doterajšej cesty a zdali sa svojich pevných plánov.

Nikto nepozná vaše duševné dary a talenty lepšie ako vy, takže netreba čakať na povolenie od niekoho druhého a radšej nasledujte neviditeľnú cestičku za tým, čo vás rozsvecuje a napĺňa radosťou. Prišli ste sem s jasným duševným plánom a darmi, ktoré rozvíjate po celé životy. Teraz sa tieto dary túžia prejaviť a ukázať svetu. Ak máte pocit, že na to nie ste pripravení alebo vás vaša cesta desí, uvedomte si, že ste sa na to pripravovali po mnoho životov.

Aktivácia darov a talentov: 
"Povolávam k sebe dary duše a výcvik, ktorý som obdržal/a vo svojich životoch. Som pripravený/á všetky ich stelesniť, bez váhania a bez strachu. Na tento okamih som sa pripravoval/a celé životy."

Otázky duše:
Čo vašu dušu napĺňa životom?
Čo pre vás spomaľuje čas?
Čo sem vašu dušu privolalo?
Aké sú podľa vás vaše dary a talenty duše?
Do čoho sa máte viac vložiť?
Čomu sa máte viac odovzdať?

Z knihy Dopisy hvězdným duším od Rebeccy Campbell


Komentáre

Obľúbené príspevky