ARAMATENA - 12 D HVIEZDNA BRÁNA

Meno Aramatena je 12D lýranskou hviezdnou bránou a bolo použité na opis schém budúcej pozemskej schémy v jej kryštalickej forme vo vesmíre matrice Avatar. Aurora alebo Zem Vzostupu sa nachádza v andromédskej časovej matici, ktorá prechádza cez portál, ktorý je na rozhraní medzi Mliečnou dráhou a galaxiou Andromeda, a ktorý je prepojený cez siete hostiteľského systému Polárnej brány.

Naša planéta Zem existuje v troch hlavných formovaných identitách v tejto matrici univerzálneho času. 3D Zem sa nazýva Zem alebo Terra, 5D Zem sa nazýva Tara a 7D Zem sa nazýva Gaia. Rôzne mimozemské rasy a extradimenzie môžu nazývať tieto budúce Zeme rôznymi menami na základe ich jazyka. (Ako Urantia) Všetky sú planétou Zem v rôznych štádiách vývoja v časových líniách.

Prvou svetelnou manifestáciou Smaragdového rádu sú rády Solar Rishi Modrý plameň Elohim a Oraphim, ktoré smerujú podporu Rasám zakladateľov strážcov v nižšom harmonickom vesmíre a podporujú oslobodenie a pokračujúcu duchovnú evolúciu ľudstva smerom k Vzostupu a Zákonu Jedného.  Smaragdový rád Elohimov nasadil rasy/rody Anuhazi levie Elohim cez Lyranskú 12. hviezdnu bránu vo štvrtom harmonickom vesmíre, na Aramatene. Viac o hviezdnych rodoch sa dočítate napr. v knihe Hviezdne rody - rodiny duší. 

Táto hviezdna brána Aramatena bola zničená v lýransko-reptiliánskych vojnách. Jej zničenie poškodilo časové matrice a poškodilo vedomie duší s ňou spojených. Odvtedy si tieto duše nesú strach z vojen a ničenia a to môže oslabovať ich svetlo. Preto je pre týchto ľudí dôležité naučiť sa vedome pracovať so svojimi tieňmi a obnoviť tak pôvodnú kryštalickú matricu svojho vedomia.



Komentáre

Obľúbené príspevky