VÝKLAD HVIEZDNEHO PÔVODU DUŠE - OBJEDNÁVANIE SA

Plejády? Sírius? Orion? Lýra? Andromeda? Alebo niečo iné?

Ak vás zaujíma váš hviezdny pôvod duše alebo vaša hviezdna identita, je možné si objednať rozbor podľa dátum narodenia kombinovaný s výkladom kariet. Väčšina hviezdnych duší má zmiešaný hviezdny pôvod a tento výklad vám ho pomôže osvetliť. Cena výkladu je 40 e. V prípade záujmu si rozbor môžete objednať na mailovej adrese: elektronicka.kaplnka@gmail.com
Potrebné údaje:
Meno a priezvisko:
Dátum narodenia:
Čas narodenia:
Miesto narodenia:
Fakturačná adresa:
Keďže tento typ výkladu je špecifický a robím ho len v určité energeticky vhodné dni, na doručenie výkladu sa čaká cca 3-4 týždne. Údaje k platbe posielam až keď je výklad pripravený na odoslanie.


Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoľuje dotknutá osoba spoločnosti Eldamar s.r.o., so sídlom Hlavná 58, 900 31, Stupava, IČO: 54367409 , zapísanej vo verejnom registri vedenom na Okresnom súde v Bratislave I., oddiel Sro, vložka 158622/B (Ďalej len "Správca"), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefónne číslo, dátum narodenia, miesto narodenia.

Meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefónne číslo, dátum narodenia, miesto narodenia je nutné spracovať za účelom
 fakturácie, dodania tovaru či vyhotovenia služby. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu vybavenia objednávky.

Komentáre

Obľúbené príspevky