ROZPADÁVANIE ENERGETICKEJ SIETE ZEME

Iste ste už postrehli, že sa v starej energetickej sieti Zeme robí čoraz viac a väčších trhlín. Cítiť to možno energeticky a vidieť aj fyzicky v podobe výbuchov sopiek a zemetrasení. Stará energetická sieť tzv. "matrix" definitívne dosluhuje a tento rok sa takmer úplne zrúti. Na jej miesto už je inštalovaná energetická sieť Novej Zeme. Mnoho z nás sa už na tieto nové frekvencie previbrovalo a ostatní "neprebudení" dostanú šancu tak učiniť počas tohto roka. 

Dochádza a bude dochádzať k energetickým vlnám, ktoré buď niekomu otvoria oči a rozhodne sa pre opustenie starého systému alebo pre opustenie tejto planéty cez fyzickú smrť. Každá duša sa rozhoduje slobodne, či chce ostať alebo nechce ostať. Nikto nemá zodpovednosť za rozhodnutie druhých.

Rozpad starej siete a inštalovanie novej energetickej siete vždy sprevádza obdobie chaosu, neistoty, výkyvov a otrasov. Nepokoj v ľudskej duši sa premieta do nepokoja v tele a šíri sa ako vlna tsunami do kolektívnych nepokojov, z mesta do mesta, z krajiny do krajiny. 

Cez vzniknuté trhliny sem prúdi energia novej siete a pomôže tak urýchliť rozpad tej starej. Deje sa to aj formou informácií, ktoré postupne vychádzajú na povrch a menia ľuďom vnímanie reality a tí potom prehodnocujú svoj hodnotový systém i vieru.

Slabší jedinci zažívajú krízu osobnosti a rozpad iluzórnych predstáv o sebe, o svete a o pravde. Telo na to reaguje úzkosťami, depresiou, bolesťou či apatiou. Našťastie so Slnka i z vnútra Zeme prúdi frekvencia novej siete, a preto je veľmi ľahké sa na ňu napojiť a znova nájsť svoj smer a motiváciu žiť aj keď inak ako doteraz. 

Každý človek na sebe pocíti iné fyzické a psychické symptómy, niekto výraznejšie niekto slabšie. Nezľaknite sa toho. Strach nepríjemné pocity alebo bolesti ešte viac zhoršuje. Počúvajte svoje telo a ono vám povie či potrebuje viac oddychu alebo naopak viac pohybu. Nájdite si svoje návody čo vám pomáha. Hľadajte podporu v bylinkách, kameňoch, cvičení, rozhovoroch, meditáciách, šamanizme, terapiách, knihách atď.

Dôležité je tieto výkyvy ustáť, prispôsobovať sa novým nastaveniam a ostávať uzemnený vo svojom strede. Kým bude nastolená rovnováha (osobná aj kolektívna) ešte budeme najprv musieť čeliť niekoľkým krízovým momentom. Držte si palce. Holubica mieru pomaly prilieta.



Komentáre

Obľúbené príspevky